info@lagrangedesfagnes.be
+32 (0) 498 39 89 16
Ferme Grosfils 89 - 4845 JALHAY (B)

Onze huisjes

Ontdek hieronder onze twee gites

La Grange des Fagnes (2 gites) is gelegen in de gemeente Jalhay, dichtbij Spa, in de provincie Luik in de Belgische Ardennen.

Na een 3 km lange weg door het bos, waarbij de kans bestaat dat u reeds wild kruist, … wordt u verrast door deze oase van rust… gelegen in een eigendom van 13ha in het midden van nergens tussen bos en venen… Een oude boerderij uit1880 volledig omgebouwd tot 2 luxueuze gites(le gîte du Cerf en le gîte du Faon) , waar nobele, natuurlijke en authentieke materialen gemengd werden. Deze smaakvolle mix van hout en oude stenen geeft een warme sfeer en unieke ziel.

Het adembenemendste bij aankomst is het prachtige panorama en de stilte… De enige mogelijke rustverstoorders kunnen zijn: het gekabbel van de Sawe; die net naast de gite loopt, het voorbijlopen van een kudde herten, het gehuppel van hazen of het geruis van de bladeren van de omliggende bomen…

Van half september tot half oktober bevindt u zich op de eerste rij om het spektakel van het gebrul van de herten te aanschouwen. De rest van het jaar, kan u in de open plek rondom de gite wild waarnemen. Kort gezegd, deze ontmoetingsplaats heeft alle ingrediënten om van uw familie-of werkbijeenkomst een uniek moment te maken.

Aantal kamers : 6 tot 9

Aantal gerechten : 1

Aantal badkamers : 5 tot 7

Meer: terras, tuin, jacuzzi, infraroodsauna, binnenzwembad, ...

Bekijk de gite in detail

Aantal kamers : 4

Aantal gerechten : 1

Aantal badkamers : 3

Meer: terras, tuin, jacuzzi, infraroodsauna, buitenzwembad, ...

Bekijk de gite in detail

Seminaries / Evenementen

Op zoek naar een ander concept en originele verblijfplaats voor seminaries of andere evenementen met overnachting te midden van het groen? En is discretie, een unieke locatie belangrijk voor uw onderneming? Dan bent u in de gite la Grange des Fagnes zeker op het goeie adres… Zijn unieke ligging in hartje natuur, bieden u een aangepast werkkader en bieden u ook de mogelijkheid de groepssfeer te versterken. De privacy en gebruikersvriendelijkheid van deze accommodatie zullen bijdragen aan het succes van uw bijeenkomst!

Zie in detail

News

Blijf op de hoogte! Vind hieronder het laatste nieuws.

HEB JE EEN VRAAG, EEN VERZOEK?

Wilt u uw verblijf rechtstreeks boeken?

Livre d’or / Getuigenissen