Title Image

Groepsactiviteiten

Hier vindt u enkele aanbiedingen van team building activiteiten en incentives.  Natuurlijk, zijn er nog andere activiteiten mogelijk in La Grange des Fagnes en/of omtrek.   We bieden u ook avondanimatie aan (blind test, zangdiner, magie, …). Vraag ons een offerte aangepast aan uw groep!

Découvrez ci-dessous les activités incentives et teambuilding

Wandelingen met gids met vertrekpunt la Grange des Fagnes

Onze gids zal u gedurende een didactische wandeling van 2 tot 3 uren wegwijs maken in fauna, flora en geschiedenis van onze streek. Deze nog ongerepte natuur zal achteraf niet veel geheimen meer hebben voor u…

Culinaire wandeling

Vertrek met of zonder begeleiding voor een ‘smakelijke’ wandeling met degustaties van onze streekprodukten! Verschillende eetstands wachten u tijdens de wandeltocht op!

Wandeling met elektrische e-scoot trottinette

Rijden op steile, modderige, rotsige wegen; riviertjes doorkruisen… niets kan u nog tegenhouden met deze step… Al onze wandelingen zijn begeleid: een beetje bos, veld, wat technische wegen, maar vooral veel plezier om deze streek te verkennen zonder inspanning, lawaai en met respect voor de natuur.

Mountainbike en e-bike (elektrische mountainbike)

Vertrek met onze gids gedurende 2 tot 3 uren voor een fietstocht door bos-en veldwegen. Succes gegarandeerd in de groep !

Laser Kleiduivenschieten door ons partner Adrenaline Events

Kleiduivenschieten met Laserguns biedt meer dan gewoon kleiduiven

Schieten !  De deelnemers schieten in een leuke competitie.

www.adrenaline-events.com

Helico Team Rally door ons partner Adrenaline Events

Een oriëntatie rally in ploegverband die de deelnemers langs de mooiste plekjes uit de omgeving leidt. Na een spectaculaire helikoptervlucht van ongeveer zes minuten worden de verschillende teams bij het startpunt gedropt.

Tijdens de wandeltocht terug naar het startpunt met behulp van kaart en kompas lopen ze langs een aantal checkpoints bestaande uit een vraag of een korte activiteit (naar keuze). Dit geheel wordt uitgevoerd in een gezellige sfeer met een beetje Adrénaline waar nodig. Wij voorzien een mooie tocht van circa 6 km die aangepast is voor allen.

Boogschieten

Deze groepsactiviteit is een initiatie tot de eeuwenoude kunst van het boogschieten.  Leer uw meester oog ontdekken, plaats de peil in het venster en schiet ze in het centrum van het doel.

 

Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding en

het schieten. Na de oefensessie wordt het serieus want dan wordt er voor de teampunten

of individuele punten geschoten.  Iedere deelnemer schiet dan een vooraf afgesproken aantal pijlen.

Roadtrip door ons partner Weventures

Vanaf “La Grange des Fagnes” nemen wij u mee aan boord van uw eigen auto’s (of van 2CV), voor een avontuurlijk tocht die u naar de mooiste plekken van de regio zal brengen. Tijdens deze rit combineren wij team building, orientatie en cultuur (boogschieten, degustatie van bieren en kazen, backstage paddock pisten doop).

www.weventures.be

Dit programma kan worden georganiseerd vanaf uw bedrijf om uw team naar “La Grange des Fagnes” te brengen, locatie van uw vergadering.

Fort Boyard door ons partner Weventures

Dit concept is in een kasteel georganiseerd.  ​Een mooie mix van fysieke en intellectuele spellen rond en leuk concept (duur van deze activiteit = ong. 3 uren)

 

De groep zal worden verdeeld in groepen van 5 tot 10 deelnemers. De teams gaan van zaal naar zaal en zullen hun beste moeten laten zien bij de verschillende onderdelen.  De dag zal eindigen met de uitreiking van de beker aan het winnende team tijdens een sluiting’s drankje.

Beerology

Onze gediplomeerde sommelier nodigt zich uit in La Grange des Fagnes om u het wereldsucces van het Belgisch bier te leren kennen.

 

Tijdens deze activiteit proeft u (natuurlijk met mate) 4 soorten bier en leert u deze te herkennen tussen alle pilsen, trapiste bieren, krieks etc…

Deze activiteit is bij uitstek geschikt om een ludieke interactieve apéritief te organiseren.

Cooking Contest

Objectief N° 1 : de authentieke keuken van de « Grand Cuistot » terugvinden.
Objectief N° 2 : voorbereiding van een originele maaltijd door alle deelnemers. Onder leiding van onze door de fijne keuken gepassioneerde kok moet de groep, onderverdeeld in subgroepen, een 5-gangenmenu voorbereiden.

Zakoeski & aperitief – Gebakken noedels met 5 kruiden – Kip met kokosmelk opgediend met geparfumeerde rijst –  Paëlla met zeevruchten – Crêpes suzette.

Evaluatie en overhandiging van ” de Gouden tok ” aan het winnende team.

www.exploraid.com